• Ford Transit

  De Ford Transit zet al jaren de norm voor efficiëntie en functionaliteit. Niet voor niets de winnaar van de 'International Van of the Year' award!

 • Alfa Romeo MiTo

  De MiTo heeft combineert sportief rijplezier met een maximum aan veiligheid. De MiTo heeft daarnaast een dynamisch vormgegeven dashboard, sportieve stoelen, hoogwaardige materialen en exclusieve afwerking in Italiaanse stijl. Ook voor de zakelijke rijder een zeer aantrekkelijke auto.

 • Volkswagen Polo

  De Polo geeft een nieuwe dimensie aan als comfort, afwerking en veiligheid. Het is daarmee de meest innovatieve auto in zijn klasse.

HOE WERKT DAT, EEN AUTO HUREN?

 

Wanneer u een auto huurt bij Altaflex Autoverhuur, mag u ervan uitgaan dat alles goed geregeld is. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u nog niet eerder een auto gehuurd heeft en dat u zich afvraagt hoe dat nu precies werkt.

WAT KOST DAT?

Bij Altaflex Autoverhuur houden we niet van allerlei verborgen kosten. Zeker niet van kosten waar u pas achterkomt als u de auto komt afhalen, of, erger nog, als u de factuur krijgt.

Bij ons bestaan de kosten uit vijf componenten:

 • De huur van de auto
 • Het verzekeringspakket, welke overigens optioneel is.
 • Eventueel kilometers boven uw vrije kilometers
 • Brandstof

Dat is het. Bovendien berekenen wij geen rare kosten als leeftijdstoeslag, weekendtoeslag, aftanktoeslag, kosten rijklaar maken of administratiekosten.

DE RESERVERING

De eerste stap is het reserveren van de auto. Dit is overigens niet verplicht. Wanneer de auto van uw keuze beschikbaar is, kunt u deze ook direct huren zonder reservering. Het is echter wel aan te raden om een reservering te maken. Dan weet u immers zeker dat de uw auto klaar staat.

Het reserveren van een auto kost niets. Mocht u een personenbus reserveren, dan vragen wij een aanbetaling op de borg ter bevestiging van deze reservering. Dit geldt niet voor alle andere auto’s.

HET AFHALEN VAN DE AUTO

Vanaf 6.00 uur ‘s ochtends (op zondag tussen 8.00 uur en 9.00 uur) kunt u uw auto komen afhalen. Mocht u overigens vroeg willen vertrekken, dan is het ook mogelijk om de auto op de avond voor uw eerste huurdag af te halen. Zodra de auto beschikbaar is, bellen wij u en kunt u tussen 18.00 uur en 21.00 uur, of op zondag tussen 20.00 uur en 21.00 uur, de auto al afhalen. U betaalt hier geen huurkosten voor, maar alleen één dag extra verzekeringskosten. De auto moet immers wel verzekerd zijn. Deze service is wel op basis van beschikbaarheid. Wanneer de auto nog niet terug is, kunnen wij u deze uiteraard niet meegegeven.

Wanneer u bij ons aan de balie komt, zullen wij u vragen om twee legitimatiebewijzen: uw rijbewijs en paspoort, of identiteitskaart. Hier maken wij een kopie van achterop de huurovereenkomst. In bepaalde gevallen zullen wij ook vragen om een adresbevestiging in de vorm van een bankafschrift, een telefoonrekening of een document van een overheidsinstelling. Dit document mag dan niet ouder zijn dan twee maanden.

Indien u een auto bedrijfsmatig huurt, zullen wij u vragen om een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

De borg kunt u betalen à contant, per PIN of u kunt garant staan met een creditcard (VISA of Mastercard). Van deze borg trekken wij de kosten af.

Wanneer u de borg à contant betaalt, krijgt u het restant ook weer in contanten terug. Wanneer u de borg per PIN betaalt, zullen wij het restant terugstorten op uw rekening. Wanneer u garant staat met uw creditcard, reserveren wij de borg op uw creditcard, maar schrijven deze niet af. Bij terugkomst kunt u het factuurbedrag betalen per PIN of contant en laten wij de reservering op uw creditcard verlopen.

Let op! Indien u woonachtig bent in het buitenland, kunt u alleen garant staan met een creditcard (Visa of Mastercard). Er wordt dan € 2000,- gereserveerd op uw creditcard. Dit bedrag wordt weer vrijgegeven zodra de auto terug is.

Vervolgens wordt de auto samen met u gecontroleerd. Eventuele schades worden genoteerd op een schadestaat.

TIJDENS DE HUUR

Ook tijdens de huur kunt u uiteraard rekening op onze service. Mocht er iets aan de hand zijn, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens openingstijden (ma t/m za van 6.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot 9.00 uur en 20.00 uur tot 21.00 uur) gewoon op ons vaste nummer: 00000000. Buiten openingstijden is er een noodnummer waar altijd iemand op te bereiken is. Dit noodnummer staat vermeld op ons antwoordapparaat.

DE AUTO INLEVEREN

Wanneer u de auto inlevert, controleren wij deze en tanken deze voor u af. Voor het aftanken rekenen wij geen kosten, afgezien uiteraard van de brandstof zelf. Vervolgens maken wij de factuur op en nemen deze met u door.

Wanneer u de borg à contant betaalt heeft, krijgt u het restant ook direct in contanten terug. Wanneer u de borg per PIN betaalt heeft, zullen wij het restant op de eerstvolgende werkdag terugstorten op uw rekening. Wanneer u garant heeft gestaan met uw creditcard, kunt u het factuurbedrag betalen per PIN of contant en laten wij de reservering op uw creditcard verlopen.

HUREN OP REKENING

Voor bedrijven is het ook mogelijk om te huren op rekening. U hoeft dan geen borg meer te betalen, maar u krijgt achteraf een rekening. Ben u hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2019. altaflex-autoverhuur  Rights Reserved.